Vintage talíře s nerovným povrchem

Zaujměte originálními talíři a jídelními soupravami

Jako každý rok tak i letos přivítáme s přicházejícím létem i nové módní trendy, které se netýkají pouze oděvů. Již několikátým rokem do Čech přichází různé styly stolování především z přímořských oblastí a ani rok 2017 není výjimkou. Mezi žhavé novinky letošního roku patří například originální rustikální talíře a jídelní soupravy v provence stylu. Pojďme se společně podívat, jaké mají výhody a čím vás mohou oslovit nejvíce.

Talíře a jídelní soupravy v provence stylu

Originální talíře a jídelní soupravy s nerovným povrchem se stávají čím dál častějším doplňkem nejen doma, ale i v restauracích. Díky rustikálnímu vzhledu, výjimečnému nerovnému, ale na omak hladkému povrchu a nepravidelnými okraji, se rychle stanou originální variantou vašeho jídelního servisu. Součástí sady jsou talíře o průměru 28 cm, které doplňují hluboké talíře s průměrem 24 cm a menší dezertní talířky o průměru 20 cm. Úplnou novinkou jsou pak čtvercové talíře v černé barvě, jako stvořené pro milovníky sushi, kde bělostná rýže nádherně vyniká na černém povrchu. Pokud se budeme bavit o výhodách tohoto servisu, určitě je vhodné zmínit, že veškeré talíře jsou vhodné do myčky, dokonce pak i do mikrovlnné trouby. Pokud si nemůžete vybrat a líbí se vám více barev, zvolíte si styl i barevné provedení dle vašeho gusta. Přesně tak, aby byl výsledný jídelní servis čistě podle vašich představ.

To, jaké kamenina přináší výhody, se dočtete na našem blogu: https://www.svetpodstrechou.cz/cs/blog/kameninove-talire/

Svou prověřenou kvalitou a typickým příjemným charakterem zútulní atmosféru posezení u stolu doma, na zahradě, ale i v restauracích.

Tento web používá soubory cookie.
Soubory cookie používáme k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti. Informace o vašem používání našich stránek také sdílíme s našimi partnery v oblasti sociálních médií, reklamy a analýzy, kteří je mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které shromáždili při vašem používání jejich služeb\r\n
Povolit vše