Len do našich domovů

Len se opět vrátil do našich domovů a je skvělým materiálem pro každou místnost. Přírodní, antialergický, termoregulační, v mnoha různých gramážích, právě pro jeho účel. Jednobarevný v krásných teplých odstínech, ten pravý pro ložní povlečení nebo s digitálním potiskem pestrých motivů pro ubrusy a utěrky do kuchyní a v neposlední řadě jako velkoplošné přehozy nebo závěsy. Tyto produkty jsou vyrobeny ze 100% lnu a jsou potištěny nejpokročilejší digitální technologií pro vytvoření dokonalé reprodukce designu a všech jeho barevných odstínů. Len je ideální materiál také pro osušky a župany pro milovníky saunování.

Len je materiál se specifickou strukturou, pro povlečení se měkčí úpravou stonewashed, aby byl materiál hebký, jemný a měkoučký. Je přirozeně antibakteriální, dobře odvádí vlhkost i teplo, nepřitahuje a nepohlcuje prach, vhodný pro alergiky. Len nevyžaduje výrobu žádných chemikálií do lněné tkaniny a samotná tkanina je plně biologicky odbouratelná. Díky své jednoduchosti, perfektní kvalitě, odolnosti i nadčasovosti, uchvátí především všechny příznivce přírodních materiálů a čistého designu.

Rychle a snadno schne a výborně absorbuje vlhkost, což je perfektní vlastnost pro utěrky. Ubrusy jsou zase jemnější s nižší gramáží s úpravou pro snadnější žehlení.

Ze všech přírodních textilních produktů má len vynikající termoregulační a hygroskopické vlákno s vynikajícími vlastnostmi absorbující vlhkost.Duté vlákno se navíc stává jakousi vzduchovou komorou, která hraje důležitou funkci regulace teploty, díky čemuž je prádlo pohodlné ve všech ročních obdobích, protože chrání před horkem stejně jako před chladem. Lněné produkty jsou základem domácností, které dbají na udržitelnost s nádechem elegance, kvality a pohodlí.

 

Tento web používá soubory cookie.
Soubory cookie používáme k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti. Informace o vašem používání našich stránek také sdílíme s našimi partnery v oblasti sociálních médií, reklamy a analýzy, kteří je mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které shromáždili při vašem používání jejich služeb\r\n
Povolit vše