Kvalitní lněné ubrusy a utěrky ve vintage stylu

Sluncem zalité Toskánsko

Jak bydlí Italové? Historie se zde mísí s přítomností. Dědictví, které my ještě neumíme ocenit, v podobě tradičního starého nábytku v kombinaci s moderními doplňky dokonalého italského designu. Ladí spolu, jako by k sobě patřily od pradávna. Přírodní motivy, pestré barvy, ale i kámen a dřevo. Přírodní materiály, to jsou prvky, které tvoří harmonický celek. Italové to mají v krvi.

Rádi a velmi často se vracejí k přírodě. Přírodní tóny najdete na stěnách i dekoracích. Pokud toužíte po velkém jídelním stole, u kterého by se scházela celá rodina, pak přesně to je pro tento styl typické. Opravdu velký jídelní stůl nechybí v žádné italské domácnosti.

Módní trendy nejsou už z daleka jen záležitostí oděvů a tak návrat přírodních materiálů slaví i bytový textil. Většina z nás dbá na estetiku našich jídelních stolů, které nemusí nutně vypadat k světu jen ve svátek. Pokud vám záleží na příjemném stolování, jistě mi dáte za pravdu, že je kvalitní a především stylový ubrus hlavním kritériem dokonalé jídelní tabule. V takovém případě se více než hodí luxusní lněné ubrusy ze 100 % lnu, které jsou nejen osvědčenou klasikou, ale zároveň exkluzivním doplňkem vašeho interiéru či zahrady.

Pokud máte rádi hravost a obměny, přečtěte si také něco o vrstevní ubrusů v našem dalším blogu.

A nezapomínejte ani na prostírání. K cihlové stěně a kamenné podleze ladí přírodní len. Kámen třeba v podobě břidlicového podnosu nebo misky na předkrm na podnose z břidlice. Typické pro Italy jsou také ručně vyrobené doplňky a dekorace, vyšívané ubrusy nebo háčkované přehozy.

Pokud byla řeč o stylových lněných ubrusech, nemůžeme vynechat ani další kuchyňské doplňky, které vám zaručeně navodí letní atmosféru. Nová kolekce exkluzivních kuchyňských utěrek v retro vintage stylu, vyniká svou kvalitou, ale především svým unikátním designem. Utěrky jsou vyrobené ze 100 % lněného materiálu. Textilní vlákna mají tedy jednak velmi dobré protialergické a antibakteriální účinky, ale zároveň zaručují větší savost, než je tomu například u bavlny.

Stále se máme od Italů co učit. Krásné staré kousky doplnit novými a přivést je k dokonalé souhře.

 

Tento web používá soubory cookie.
Soubory cookie používáme k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti. Informace o vašem používání našich stránek také sdílíme s našimi partnery v oblasti sociálních médií, reklamy a analýzy, kteří je mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které shromáždili při vašem používání jejich služeb\r\n
Povolit vše