Vintage svícny k zapíchnutí

S příchodem léta se naše pozornost opět přesouvá směrem k zahradám, terasám a dalším klidovým zónám. Nastává čas, kdy se venkovní prostory mohou proměnit v harmonické místo pro opravdový odpočinek nebo bezstarostné setkání s přáteli. Uznejte sami. Vyhlídka pohodového posezení s blízkými při romantickém osvětlení a vůně grilovaných specialit láká mnohé z nás více než dovolená u moře.

Ke klidnému a romantickému posezení patří jednoznačně večerní osvětlení. Svíčky, svíčky a zase svíčky. Kam je umístit? Kolem terasy, chodníčku, u plápolajícího ohně v krbu to není třeba.

Nedávno jsme s přáteli uspořádali večírek s vernisáží. Řešili jsme vhodné osvětlení, které by se hodilo k osvětlení fotografií, aby to mělo tu správnou atmosféru. Skvělé řešení bylo výběr svícnů k zapíchnutí, které lze umístit, kam je libo. Zapíchnete a jdete. Úspěch byl zaručen, fotky zmizely v davu nakupujících, ale svícny nám dělaly společnost celou noc. A když není ta správná půda, kam svícny zapíchnout, lze je umístit třeba do většího květináče. Dělají radost mnohým restauracím, tak proč ne zahrádkám či balkonům?

Jsou lehké, snadno umístitelné, ze dvou nebo tří dílů. Což umožňuje snadnou manipulaci. Potřebujete-li po dešti vylít vodu, vrchní část sejmete a prostě vylijete.

Pak už zbývá jen vložit svíčku a vaše klidová zóna se rázem změní v romantickou oázu klidu.

Tento web používá soubory cookie.
Soubory cookie používáme k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti. Informace o vašem používání našich stránek také sdílíme s našimi partnery v oblasti sociálních médií, reklamy a analýzy, kteří je mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které shromáždili při vašem používání jejich služeb\r\n
Povolit vše