Recy věci z kovu

Máte rádi recy-věci?

Tvořit ze starého nové a mnohdy velmi originální, to je princip recy-věcí. Je nespočet starých opotřebovaných věcí a materiálů, ze kterých lze vytvořit nové skvosty. Nejen, že šetříme životní prostředí, ale radost z nového, krásného a hlavně netradičního, vnáší do našich domovů cosi neotřelého.

Nápadů a inspirací, jak vdechnout život věcem „na vyhození", je mnoho.

A protože se zabýváme bytovými doplňky a milujeme originalitu, i u nás najdete skvosty, které jsou vyrobeny ze starých materiálů. A nemusíte se bát, každý kus, který je vyroben výhradně ručně, je opravdu odlišný od všech ostatních. Dnes se do této oblasti zapojují i profesionální designéři, a tak se tvůrčí recyklace dostává i do krámků a recyklované výrobky jsou velmi žádané.

My se můžeme pochlubit originálními kovovými obaly na květináč s patinou a vintage miskami, jejichž kouzlo je ukryté i v procesu výroby. To se pak odráží v jejich vzhledu, a tak se rychle stanou ozdobou vašeho interiéru či exteriéru. Každý kus tak má unikátní design, barvu a stylový vintage vzhled. Každý kousek je jiný a výjimečný. Můžete je samozřejmě použít i na něco jiného, záleží na vaší fantazii!

 

Tento web používá soubory cookie.
Soubory cookie používáme k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti. Informace o vašem používání našich stránek také sdílíme s našimi partnery v oblasti sociálních médií, reklamy a analýzy, kteří je mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které shromáždili při vašem používání jejich služeb\r\n
Povolit vše