Originální vánoční dekorace z tradičních materiálů

Návrat k tradičním přírodním materiálům slaví úspěch. Sepjetí s přírodou je na podzim cítit na každém kroku, a tak se za okny čím dál více objevují stylové dřevěné truhlíky, zahrady zdobí kovové dekorace a sváteční tabule zkrášlují drobnosti s patinou. Červenožluté listí a chladnější kovové odstíny. To všechno okolo nás vytváří osobitou atmosféru plnou podzimních barev, která vybízí k inspiraci. Pojďte toho s námi využít a probuďte svoji domácnost k životu stylovými dřevěnými i kovovými dekoracemi.

Retro styl nahrává tradičním materiálům

Vraťte váš domov alespoň na chvíli do časů svých babiček a nebudete litovat. Venkovský design ve stylu alpských Vánoc se totiž znovu stává moderním proudem a v současné době je po něm vysoká poptávka. Tisíce domů i bytů po vzoru retro stylu zdobí s příchodem vánočních svátků své verandy i terasy. A tak to často vypadá, jako kdyby se vrátily o nějakých 50 let v čase. Do časů ručně dělaných kovových a dřevěných dekorací, které zdobily okna nebo zahrady domů našich babiček.

Stylové dekorace s nádechem venkovsky romantického stylu jako závěsné dekorace nebo rezavé knoflíky jsou pro podzimní čas jako stvořené. A využít je hravě můžete i k výzdobě interiérů. Ideálně s nimi potěšíte smutně vyhlížející květináče v předsíni, nebo prosklené stěny v zimní zahradě.

Originální vánoční dekorace

Nesmíme zapomínat ani na pomalu se blížící svátky Vánoc. Ozdoby na vánoční stromek máte už jistě vybrané, teď je čas na výzdobu okenic, stěn, poliček, okenních parapetů i slavnostní tabule. V době, kdy se lidé scházejí se svými rodinami a obracejí k přírodě, mohou nápaditě zkrášlit svá obydlí několika stylovými vánočními dekoracemi, které pomohou dotvořit idylickou vánoční atmosféru. Podobný styl se ujal hlavně v alpských zemích a na oblibě získává i u nás. Využít můžete kovové a dřevné dekoraceanděly, designové vánoční svícny i závěsné kovové dekorace ve tvaru sněhové vločky nebo brusle k zavěšení. To vše pomůže stylově vyzdobit váš domov a navodit v něm tu pravou atmosféru nejkrásnějších svátků v roce.

Tento web používá soubory cookie.
Soubory cookie používáme k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti. Informace o vašem používání našich stránek také sdílíme s našimi partnery v oblasti sociálních médií, reklamy a analýzy, kteří je mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které shromáždili při vašem používání jejich služeb\r\n
Povolit vše