Zkrášlete si interiér vhodným květináčem

Zanedlouho bude jaro a první jarní kytky nám zkrášlí jídelní stůl nebo okenní parapet. Pak přijde doba přesazování a nakupování květin a bylinek. Rozhodnete-li se, pořídit si nový květináč, záleží na tom, co od něj očekáváte. Interiér bez živých rostlin působí stroze, rostliny zútulňují prostor a přináší nám radost. Každá rostlina by měla mít květináč či obal, který se k ní hodí, který jí bude prospívat a bude se vyjímat v interiéru. Kvalitní designové květináče nebo designové obaly na květináče krásu rostliny umocní. Květináče s odtokovým otvorem je vhodné doplnit o misky pod květináče, takové, které korespondují s typem květináče.

Zato obal na květináč si vybíráme hlavně podle vkusu. Ať už je terakotový, kovový, z polystonu nebo jiný, měl by mít dostatečné místo na materiál, který bude pohlcovat přebytečnou vodu, aby nám v květináči neuhnívaly kořeny. Stav kořenů ovlivňuje zdraví celé rostliny, proto kořeny potřebují svůj životní prostor v tom správném květináči.

V tomto období jsou oblíbené jednoduché a elegantní tvary. Obaly na květiny mohou styl interiéru doplnit, sjednotit i tvarově oživit. Naše terakotové květináče a obaly na květináče jsou vyráběny ručně. Proto má každý unikátní design a starobylý, vintage vzhled. Jsou velmi dekorativní pro využití v interiéru, ale i vhodné k venkovnímu využití.

Dalším oblíbeným materiálem je kov. Máte rádi recyklované věci? My také. Podívejte se na naše unikátní kovové obaly s patinou z recyklovaného kovu různých barev. Každý kousek je jiný a výjimečný.

Oblékněte rostliny do nového kabátku.

Tento web používá soubory cookie.
Soubory cookie používáme k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti. Informace o vašem používání našich stránek také sdílíme s našimi partnery v oblasti sociálních médií, reklamy a analýzy, kteří je mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které shromáždili při vašem používání jejich služeb\r\n
Povolit vše