Designové dětské doplňky a taburety pro děti

 

Začátek školní roku je již za námi, ještě rychle dokupujeme obaly na sešity a gumovací pera a pomalu se dostáváme do režimu - už nejsou prázdniny. Je to období změny nejen pro děti, ale i pro rodiče, kteří musí opět vše zorganizovat, škola, kroužky,…

Neméně důležité je také soustředit se na prostor, kde naše dítko tráví volný čas, tedy doma. S přibývajícím věkem se hromadí spousta věcí, které jsou nám líto vyhodit. Nicméně tzv. „čistku“ by si každý pokojíček zasloužil aspoň jednou za rok. Hračky, s kterými si děti už dávno nehrají, školní sešity, staré písemky a spousta papírů z loňských školních let se prostě musí vyhodit, nebo vhodně uložit. Ať má naše ratolest zase dostatek místa pro tento školní rok. Myslím, že to všichni známe a potýkáme se s tím rok co rok.

 
 

Základem jsou vždycky úložné prostory, které děti potřebují ze všeho nejvíc. Prostorná skříň, psací stůl a kvalitní židle jsou samozřejmostí. Nezapomínejme, že k nám budou také chodit kamarádi našich dětí a s tím, co se týče prostoru, musíme také počítat.

Pokud jde o kluky, ti jsou pověstní tím, že si rádi zvou k sobě domů kamarády, se kterými pak "paří" hry na počítači či Play Stationu a neví, kdy přestat. Rozhodně by bylo dobré, aby si kamarádi měli na co u počítače sednout. Ale zároveň by nebylo vhodné, aby se jim sedělo příliš pohodlně – míra pohodlnosti je totiž přímo úměrná délce času, kterou u vašich dětí na návštěvě stráví. K tomu jsou ideální například taburety. Dětské taburety s úložným prostorem splňují hned několik funkcí. Jednak je to velmi originální doplněk do dětského pokoje, vypadá "cool", taburety jsou skladné a stohovatelné, lehce je uklidíme pod stůl. Navíc mají praktický úložný prostor, takže se do nich hravě schová cokoli, co bude zrovna potřeba. A na konec to zmiňované pohodlí – tak na hodinovou partii nejnovější střílečky ještě stačí, ale po hodině a půl už bude čas na změnu.

 
 

Holky, které milují náramky, korálky, šátky, kabelky a další, si rozhodně tyto věcičky chtějí vystavit. Věšáky, které tohle vše pojmou, a navíc oživí stěny pokojíčku jsou skvělý tip. Nápadité a neotřelé dětské věšáky na zeď rozsvítí prostor svými barvami. A navíc v tomto duchu jsou i tabulky na vzkazy a fotorámečky pro děti, kde si holky určitě vystaví nějakou tu fotografii z prázdnin.

 

   

 

 

 

 

Začátek školního roku - čas na změnu!

 

Tento web používá soubory cookie.
Soubory cookie používáme k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti. Informace o vašem používání našich stránek také sdílíme s našimi partnery v oblasti sociálních médií, reklamy a analýzy, kteří je mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které shromáždili při vašem používání jejich služeb\r\n
Povolit vše